5 måder at finde overkommelige, kvalitet dele For dit køretøj

De nyeste tilbud fra amerikanske bilproducenter har industrien summende. Kombineret med stejle rabatter, biler rullende ud af showrooms på et rekordstort klip. Ikke alle er at købe en ny bil disse dage, i stedet et betydeligt antal bil elskere vedligeholdelse og holder deres biler i fem eller ti år, endnu længere. Dog kan finde overkommelige, kvalitet dele for enhver model bil være vanskeligt især som bil aldre. Lad os se på fem måder, du kan finde reservedele til din snart at være klassisk.

1. forhandlere. Nogle forhandler oversigter er omfattende og omfatter dele til klassiske modeller herunder Dodge Charger, Coronet og Omni; Ford Mustang, Thunderbird og LTD; og Chevrolet Camaro, Caprice og Vega. Deres priser, kan dog være stejle som du betaler forhandleren sats og modtager ægte fabrikanten dele.

2. det Junk værftet. De billigste dele derude kan blive revet et vrag, der er blevet placeret i en bjærgning værft. Selvfølgelig at finde en del særlige mærke/model og håber at det ikke er beskadiget eller slidt op er en anden ting.

3. dele butikker. Din lokale dele butik kan bestanden, hvad du har brug for. Hvis ikke, de bedre af slagsen kan afgive en ordre og få det leveret i.

4. Ebay. Hvad er ikke solgt online via eBay og andre auktionssider? Meget lidt! Der er en vigtig advarsel med køb via en auktion site: svig er løbet løbsk. Kun købe gennem disse typer af virksomheder, hvis du kender køber og du kan få en garanti.

5. Online shop. Mursten og mørtel butikker får hård konkurrence fra online leverandører. Nogle er gode, nogle er ikke. Ting at kigge efter i en online købmand: check for at sikre, at de er et anerkendt navn i branchen, stock kvalitet dele, tilbud gratis telefonsupport, skibet fra en amerikansk adresse, og deres shipping og ekspeditionsgebyrer er klart. Priserne på disse typer af butikker er normalt meget konkurrencedygtige; de er også de samme butikker, som mange af dine lokale dele gemmer ordre fra. Hvis du bestiller fra dem direkte, vil du skære ud midt mand og indse betydelige besparelser.

Så, hvis din 1996 Chevrolet Impala er din stolthed og glæde du kan holde det går for mange flere år ved at erhverve overkommelige, kvalitet bildele fra en velrenommeret forhandler. Shop informeret!

Leave a Comment

Your email address will not be published.