Betalt Online undersøgelser

Betalt online undersøgelser har for nylig blevet meget populære blandt hjem baseret forretningsmuligheder. Dette er en fælles og ofte foretrukne måde for iværksættere at tjene ekstra penge uden besværet med at forlade deres hjem.

Sådan finder du Paid Online Surveys

Du kan finde betalt online undersøgelser ved at søge på internettet. Der er mange virksomheder, der holdt undersøgelser for deres klienter, og der ville betale gode penge for din mening. Et godt udgangspunkt for din forskning ville være nogle fora diskuterer emnet. Du vil se, hvilke online-rundspørge er god, hvilke af dem til at undgå, som bringer flere penge osv.

Hvad man skal kigge efter i betalt online undersøgelser udbyder?

Når du har fundet betalt online undersøgelser udbyder check omhyggeligt vilkårene og betingelser inden anvendelse eller at forpligte til noget. Vær forberedt på at nogle hjemmesider vil bede dig for et ansøgningsgebyr for at tilføje dig til deres database. Mens dette gebyr er normalt mindre, ikke bare gå og betale den. Tro det eller ej kan selv den flotteste hjemmeside henvende sig til være en svig. Du kan ende med at betale ansøgningsgebyret og aldrig begynde at modtage undersøgelser.

Du bør også kontrollere resten af betingelserne. Hvad er den gennemsnitlige betaling pr. undersøgelse – kan det variere fra $10 til $100 så du bedre ved på forhånd. Hvor mange undersøgelser vil du modtage pr. uge eller pr. måned. Hvordan penge vil blive overført til dig – virksomheden gennemfører undersøgelsen kan sende dig en check eller pengene kan overføres via Pay Pal eller via bankoverførsel. Uanset den specifikke metode altid sørge for proceduren og se om det passer til dig. Er der nogen gebyrer (som procent af din indtjening), at webstedet opladning? Nogle agenturer opkræve et indmeldelsesgebyr, andre tjener fra det selskab, der anmoder om undersøgelsen, tredje tjene deres medlemmer. Du bør være fuldt ud klar over betalingsbetingelser at undgå skuffelse. Vær meget forsigtig med videregive dine personlige oplysninger. Du bør have nogen problemer, hvis du behandler en legitim undersøgelsesfirmaet. Men der er en masse af falske “markedsføring agenturer” der tilbyder du betalt online undersøgelser bare for at få fat i de personlige oplysninger af så mange mennesker som muligt. De kan sælge dem til andre virksomheder og du kan ende op modtager tusindvis af uopfordrede e-mails eller SPAM. Så først, sikre du har at gøre med en alvorlig og legitime virksomhed og opgave spørgsmål vedrørende privatlivets fred. Kun når du er trygge og tilfredse med svarene gå videre og anvende.

Disse er grundlæggende i betalt online undersøgelser. Kan du prøve det selv. Mest online undersøgelser vil tage dig cirka 30 minutter at fuldføre, og du kan gøre det i din fritid eller om din kaffepause. Jo flere penge du tjener jo mere tid du vil pludselig ønsker at bruge.

Du er velkommen til at besøge alle mine websteder eller book mark, en

Rundspørge og Online-undersøgelser

Leave a Comment

Your email address will not be published.