DET Consulting: Flytning fra mikrovirksomheder til Sweet Spot

I IT-konsulent har du mange forskellige muligheder i, hvem du vælger som dine kunder. Større end sweet spot virksomheder er de store små virksomheder, som giver en anden IT rådgivning lejlighed.

Store/små virksomheder defineret

Store/små virksomheder har 5-100 pladser, 50-100 computere, hvor som helst fra 50-200 medarbejdere og US årlige indtægter eller andet sted i ballpark af 5 millioner op til 20 mio. På størrelsen vil du begynde at løbe ind i en masse mere offentligt køre selskaber.

De generelt vil have mindst 2 eller flere dedikerede servere. På denne størrelse, ud over sweet spot begynde du at se noget helt andet om dynamikken i arbejder med denne konto. Du begynde at se en in-house IT-chef i de fleste tilfælde, der er hyret til at håndtere en masse generalist arbejde.

Disse virksomheder har en på personale Professional

Disse store/små virksomheder vil ikke bare have en tekniker, koordinator eller guru. De vil faktisk har en person hvis kvalifikationer sandsynligvis på linje med jeres. De kan være kreditor certificeret de kan ved et par af forskellige operativsystemer, et par af forskellige database platforme eller softwareudvikler.

Uanset hvad det er, men de helt sikkert have kompetencer til at kvalificere dem som et fuldgyldigt det pro. Og de er bragt i en masse gange til at håndtere generalist arbejde. Hvis du vil være i stand til at give IT-rådgivning til disse virksomheder, vil du få brug for til dybt specialiserede.

Leave a Comment

Your email address will not be published.