Få et hjem egenkapital lån efter konkurs

Det kan virke særlig vanskeligt at opnå et boliglån efter en konkurs. Men det er på ingen måde umuligt for en person, der er villig til at tage tid til at udforske muligheder fra forskellige långivere. Her er nogle ting, du bør vide om at få godkendt til et hjem egenkapital lån efter konkurs.

Udtrykket “boliglån” refererer typisk til et andet realkreditlån (en pant, der er i sekundær stilling til et første realkreditlån). Hvis låntager misligholder et lån, er tilbageholdelses indehaveren i første position den første, der skal tilbagebetales, og alle interesserede online lån uten kredittsjekk parter (f. eks. anden realkredit långiver, skatteopkrævere, mekanikere) vil blive kompenseret i den rækkefølge, de står på den Ejendom. På grund af det, långivere, der holder anden realkreditlån påtage sig en højere risiko end dem, der holder første pant positioner.

Du vil næsten helt sikkert være på udkig efter en långiver, der har specialiseret sig i “sub-prime” eller “non-Prime” lån. Der er ingen mangel på sub-prime långivere, dog med de nuværende tendenser viser sub-prime sektor af realkredit industrien til at være stigende eksponentielt hvert år.

Et af de vigtigste aspekter ved opnåelse af et boliglån (især efter en konkurs) er den mængde egenkapital, du søger at trække fra dit hjem værdi. Långiver vil være primært interesseret i den kombinerede lån-til-værdi ratio, eller “CLTV” af dit nye lån. Jo højere CLTV, jo højere er risikoen fra en långiver synspunkt, og når risikoen stiger, så gør renten.

Du bør kende din kredit score, hvis det er muligt, da det vil være en stor faktor i procentdelen af egenkapital långiver giver dig mulighed for at udnytte. Hvis din kredit score er over 620, har du en god chance for at kunne få adgang til 100% af egenkapitalen i dit hjem, selv efter en konkurs.

Leave a Comment

Your email address will not be published.