Fem enkle regler For kommercielle rengøringsmidler til at følge

Du er en ung kontrakt rengøring selskab eller lige er startet ud og ønsker at udvide? Så mange rengøring virksomheder køres som en ‘én mand band’ og ønsker ikke at ansætte rengøringspersonale, så de er i stand til ekspansion. Hvis du læser dette så er du ikke blandt dette nummer og ønsker at udvide og udvide din rengøring forretning. Der er et par enkle regler, du skal følge, hvis du ønsker at blive en succes i dette og bevare dine kontrakter.

1. besøg hvert sted mindst en gang om ugen. For at sikre, at rengøring finder sted som det skal. Forskellige tidspunkter og dage af dit besøg.

2. opretholde god kommunikation med kunden og reagere hurtigt på eventuelle anmodninger eller klager.

3. fastholde gode relationer med dine medarbejdere. Dine mest værdifulde ressource er medarbejderne så behandle dem godt og ikke bare i monetære termer.

4. bevare alt udstyr, der anvendes på et websted i fremragende orden. Hvis et stykke udstyr ikke fungerer effektivt så rengøringsmidler ligegyldigt hvor hårdt de arbejder ikke vil være i stand til at udføre rengøring effektivt og de vil snart blive utilfredse.

5. Sørg for at der altid er tilstrækkelige forsyninger af rengøring materialer til rådighed for personalet på hvert websted. Hvis de ikke har fået materialerne, så de ikke kan udføre jobbet effektivt.

Disse fem punkter synes at være sund fornuft og ja de er. Men jo større bliver du og flere kontrakter du tage på vanskeligere bliver det for at gennemføre dem konsekvent. Du er ude der arbejder væk forsøger at tiltrække i flere forretninger, deltager til nye kunder, oprettelse af nye kontrakter og undertiden involveret i krisestyring. Under disse normale belastninger af arbejde disse grundlæggende principper kan skubbes til bunden af den ‘ at gøre’ liste. En ren kan gå sammen med nogen problemer og under disse omstændigheder er det ganske let at antage, at alt er godt og kræver ikke din opmærksomhed. Derefter kan ud af det blå det komme til at bide dig! Derfor Giv altid tid til at udføre disse fem ‘regler’ uanset andre pres på din tid.

Erfaringen har vist, at jo større virksomheden bliver, jo mere disse fem punkter blevet forsømt. Meget store virksomheder ofte mister kontrakter simpelthen fordi de negligeres disse fem kardinal regler og du kan træde ind i deres sted og afhente disse kontrakter. Men du skal altid være på vagt, du ikke falder i samme fælde som du bliver større.

Leave a Comment

Your email address will not be published.