Gode råd hvis dit køleskab er gået i stykker

Her er hjælpen til dig, der har akut brug for råd angående køleskabsproblemer. Holder køleskabet ikke maden ordentlig kold, larmer det, eller samler det vand i bunden? Uanset problemet er der hjælp at hente.

Kontakt kundeservice

Hvis dit køleskab pludselig er stoppet med at fungere, bør du først og fremmest kontakte din forhandler eller ringe til køleskabsproducentens kundeservice. Nogle problemer kan nemt fikses, mens andre er mere komplicerede. Du skal desuden undersøge, om du fik en garanti, da du oprindeligt købte køleskabet, og om denne stadig er gældende.

Det skal du gøre med indholdet

Afhængig af problemet kan du komme ud for pludselig ikke at have noget sted, der kan holde dine fødevarer nedkølet. Er det vinter og koldt udenfor, er løsningen ofte ligetil, da du kan stille en del af dine mad- og drikkevare udendørs. Er det ikke koldt vejr, bør du sortere køleskabet indhold: Noget kan med fordel fryses ned, hvis du har en separat fryser, andet kan sagtens holde til at stå ved stuetemperatur. Resten kan du gemme væk i flamingokasser og køletasker. Hør eventuelt med en ven eller nabo, om de har noget, du kan låne til at opbevare dine varer i, eller om de har ledig køleskabsplads, du må bruge.

Nyt køleskab

Det er sjældent en del af planen, når noget holder op med at virke. Har du i forvejen et stramt budget uden plads til den ekstra udgift, det er at anskaffe sig et nyt køleskab, kan du overveje at tage et hurtig lån uden sikkerhed. På den måde undgår du at gå i længere tid uden noget sted at opbevare dine indkøb. Du kan undersøge dine muligheder nærmere på Compareloans.dk, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige låntyper og finde den rette løsning for dig.