Vælg den rette størrelse på trampolin

Når du skal vælge den helt rigtige trampolin, kan det være en rigtig god ide at tænke meget over størrelsen. Der findes nemlig rigtig mange størrelser. Det er klart, at der er ikke en størrelse, der passer bedst til alle. Sådan er det med alt i livet, og naturligvis er det også sådan med en trampolin. Ønsker du dig en stor trampolin kræver det, at du har en stor have. Har du en lille have er det naturligvis også muligt at anskaffe sig en stor trampolin. Så skal man blot være opmærksom på, at man ikke nødvendigvis kan have så meget andet i sin have end den store trampolin. Sørg derfor for at du altid tænker meget over, hvilken størrelse trampolin du vælger, da det er et spørgsmål om prioritering. Prioriterer du dine børns aktive leg meget højt, kan det sagtens være, at du mener, at en stor trampolin er en god ting at have.

En stor trampolin er bedst til børneleg

Hvis det er dine børn, der skal lege i haven, er det naturligvis sjovest for dem at have en stor trampolin. Det gør både, at de kan lave sjovere tricks og, at de kan være flere. Dine børn vil formentligt være stolte over at kunne invitere hele klassen over og have mange af børnene på en trampolin.

På den måde vil man nemlig opleve, at alle har det sjovt, og at alle kan lege med. Hvis man derimod har en meget lille trampolin, må man i højere grad skiftes og det kan godt ende med at blive kedeligt. Derudover vil der også hurtigt være nogle, som ikke får prøvet en trampolin fordi, at det kræver for meget ventetid. Dermed er den store trampolin altid bedst til børn. Har dine børn nogle legekammerater ovre, er det også altid sjovt, hvis de alle sammen kan hoppe på trampolin samtidigt.