Bryde de autisme stereotyper

Som med alle med et fysisk eller psykisk lidelse, autister beskæftige sig med en bred vifte af reaktioner fra andre, fra fulde støtte til ufølsom uvidenhed. Desværre, selv de, der støtter autistiske familiemedlemmer, kollegaer og venner kan ikke forstå autisme meget godt. Dette fører til stereotyper, hvilket kan resultere i had, forlegenhed eller andre ulykkelige situationer. Ved at blive uddannet om autisme, kan du hjælpe andre i dit community klare denne lidelse.

Det er mest vigtigt at bemærke, at ikke alle autistiske personer er den samme. Andre sygdomme og lidelser har deres eget sæt af regler, men autisme er sådan en kompleks medicinsk tilstand, at alle reagerer forskelligt på det. Autister er normalt bedømt på en funktionel skala med højtfungerende mennesker at være i stand til at holde arbejdspladser og low-fungerende folk har brug for 24-timers-en-dag pleje. Symptomer omfatter adfærdsmæssige udfordringer, ukontrollerbare bevægelser, tale og kommunikation vanskeligheder og følelsesmæssige utilstrækkeligheder. Nogle viser alle symptomer, mens andre Vis få, og endnu andre kan have mest under kontrol til det punkt, hvor du ikke kan fortælle de har autisme overhovedet.

Fordi hver person er forskellige, ikke en ting kan siges om autisme og gælde samlet set. Men, de fleste autistiske mennesker har problemer med at kommunikere følelser. Det betyder ikke, at en autistisk person ikke føler. Han eller hun udtrykke ikke blot denne følelse. Desuden betyder det ikke, stærkt forhold obligationer ikke er muligt. Tværtimod, mange autistiske personer er lykkeligt gift og i kærlighed. Danner relationer er vanskeligere for de fleste, men kan ske over tid.

Mange mennesker tror, at være autistiske falder sammen med at være et geni i nogle henseender. Selv om det er rigtigt, at nogle autister har ekstraordinære matematik, musik og kunst færdigheder, er dette nummer langtfra flertal-i virkeligheden, relativt få autister funktion uden for normalområdet i enhver færdighed. Denne stereotype er foreviget i film og på tv, fordi historien om en talentfuld person kæmper ulemper (såsom autisme) gør et godt plot. Men dette er ikke normen, så intet mere end bedst de kan personligt gøre bør forventes fra en autistisk person. Det er dog vigtigt at bemærke, at autisme ikke er en form for mental retardering. Nogle autister er mentalt retarderede så godt, men mest er ikke og skal ikke behandles som sådan.

I sidste ende er er den vigtigste lære at tage væk fra dine studier på autisme et af tolerance. Du skal nok være tålmodig, når der beskæftiger sig med autister, men ved at forstå lidt mere om lidelsen, måske det vil være lettere. Lær hvad du kan og udbrede kendskabet til dem du kender til at skabe et mere tolerant indstilling for autister i dit community.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *